Bedrijven

Met name de laatste jaren zijn bedrijven steeds meer aandacht gaan besteden aan hun uitstraling en de huisstijl van de bedrijfskleding speelt daarin een grote rol. Naast een uniforme uitstraling geeft dit een duidelijke herkenbaarheid. Ook wordt er steeds vaker voor speciale evenementen zoals beurzen of bedrijfsuitjes promotiekleding aangeschaft. Al deze kleding kan door Borduurstudio Riwi worden voorzien van uw logo, een afbeelding of een tekst. Buiten het feit dat uw medewerkers herkenbaar zijn voor de klanten maakt u ook continu reclame. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook werkkleding voorzien van de naam van uw medewerker.

Waarom de keuze voor borduren in plaats van bedrukken:

Doordat borduren een langere levensduur heeft is het voordeliger dan bedrukken. Bovendien is het duurzamer, wasbestendig, minder strijkgevoelig en vooral mooier dan bedrukken. Het heeft net dat beetje meer.
Het borduren kan op verschillende soorten textiel.
Denk hierbij aan o.a.: polo’s, sweaters, caps, badkleding, handdoeken, overalls, stofjassen…..

Ook kunt u voor zakenrelaties en personeel  op maat een verrassend en persoonlijk geschenk door ons laten vervaardigen.
Oplages van 1 tot ….. stuks!

Borduren:

Het borduren gebeurd met de grootste zorg. Voor het borduren wordt de ondergrond verstevigd en wordt zo nodig ook de bovenkant van een borduurvlies voorzien,wat voorkomt dat de steken in de stof worden getrokken. Nadat er door ons een proefborduring is geborduurd ,wordt er samen met u bekeken of dit voldoet aan uw wensen.
U kunt zelf uw te borduren textiel aanleveren, maar dit moet wel van een kwaliteit zijn die geschikt is om te borduren. In overleg kunnen wij dit in de meeste gevallen echter ook voor u verzorgen.
In geval van het aanleveren van uw eigen materiaal om te borduren,  is het te behalen eindresultaat voor uw eigen risico.

Prijzen:

Er zijn geen standaard prijzen voor het borduren. De prijs is afhankelijk van diverse factoren,zoals afmeting ,aantal steken,te borduren materiaal enz.
Daarom brengen we graag gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor u uit. Voor het maken van een borduurbestand van een logo voor uw bedrijf,vereniging,club enz. rekenen wij kosten, hoeveel is ook afhankelijk van het ontwerp.Mocht u in de toekomst weer hetzelfde ontwerp laten borduren dan berekenen wij uiteraard geen kosten meer voor het maken van de borduurkaart.Het ontwerp blijft echter eigendom van Borduurstudio Riwi.

Fiscale aftrekbaarheid:

Bedrijven hebben rondom de aftrekbaarheid van hun kleding rekening te houden met de regelgeving van de fiscus. De belastingdienst maakt duidelijk onderscheid tussen privékleding en werkkleding. Wanneer kleding redelijkerwijs ook privé gedragen kan worden, wordt het kledingstuk door de fiscus gezien als privékleding. Daarmee zijn de kosten voor uw eigen rekening. Als u de kleding echter voorziet van een of meerdere borduursels gerelateerd aan uw bedrijf, met een gezamenlijke minimale grootte van 70cm2, dan is uw kledingstuk geheel fiscaal aftrekbaar.